Анелия Младенова от Смолян, чийто жест вчера предизвика възторга на много

...
Анелия Младенова от Смолян, чийто жест вчера предизвика възторга на много
Коментари Харесай

Какво се случи, след като жена спаси джип на непознат от скоба

Анелия Младенова от Смолян, чийто жест през вчерашния ден провокира възторга на доста хора, се обърна към всички тях, за да разкаже какво се е случило след публикуването й на поста. Припомняме, жената спаси джип на чужд от скоба, като пусна един смс вместо него.

" Пиша този пост поради огромния интерес към вчерашната ми обява! Господинът с джипа през днешния ден се свърза с мен. Не единствено, че е намерил телефонният ми номер, само че и дойде пред дома ми, с цел да ми благодари. СМС си е пратил, само че е сбъркал писмен знак. Благодаря му още един път за жеста.

Вчера писах тук просто, с цел да осведомя индивида. Нямала съм никаква друга цел. Изобщо не чаках такава позитивна и зареждаща вълна от Вас хора, напряко ме заляхте.

Поука: Аз не направих нищо, а получих толкоз доста... Така че, дано да бъдем хора и да си оказваме помощ с каквото можем! Благодаря на Господина с BMW-то още един път, че оцени нищо некостващата ми постъпка, Благодаря и на Вас за благите думи! Бъдете здрави! ", написа разчувстваната жена.

Радваме се, че един добър жест не остана непризнат - нито от локалните поданици, нито от притежателя на джипа.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР